FIND SVAR

PÅ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Minimumbestilling


25kg ved opgaver hvor der skal tryk på indpakningen. 5kg ved opgaver med gennemsigtig indpakning. 5kg ved opgaver som ikke skal pakkes ind. ___________________________ 25kg svarer til ca. 8300 bolcher. 5kg svarer til ca. 1600 bolcher.
Holdbarhed og opbevaring


Bolcherne har en holdbarhed på min. 2 år ved korrekt opbevaring. Standardleveringen for bolcher er i kasser á 4,5 kg/kasse. Opbevares tørt og køligt. Husk at lukke pose/kasse tæt til.
Leveringstid


Normal leveringstid er ca. 15 arbejdsdage fra godkendt korrektur.
Smagsvarianter


Vi har mere end 40 forskellige smagsvarianter – alt fra gode, gamle klassikere som lakrids, rabarber, pebermynte og karamel til todelte smage som choko-orange, lakridskaramel, chokolade/hindbær m.fl. Det er muligt at mixe på kryds og tværs af det, vi måtte have på lager ved bestillingstidspunkt. Vores lager ændrer sig fra uge til uge. Vi koger også efter bestilling.
Indpakning


Vi tilbyder forskellige løsninger til de, som ønsker deres bolcher indpakket. Hvid, fuldfarvet eller gennemsigtige folier: – Komposterbar twistindpakning (let at åbne for alle uanset fingerkræfter) – Genanvendelig flowindpakning Ønsker I at skabe samling på de enkeltindpakkede bolcher gennem små portioner, kan I få dem pakket yderligere ind i: – Gennemsigtige, flotte poser á min. 6 stk/pose – Displaykasser – Diverse lynlåsposer – Egen emballage
Digital trykkvalitet


Vi anvender udelukkende digitaltryk. På den måde sikres et ekstraordinært produkt, hvor trykket står knivskarpt på indpakningen. Hver gang.
Sukkerfri bolcher (Fribol®)


Vores serie af sukkerfri bolcher under brandnavnet Fribol® er lavet på fyldstoffet Polydextrose og sødestoffet Sucralose. Vi har altid haft diabetes tæt ind på familien, og derfor besluttede vi i 2001 at udvide vores bolchesortiment med en sukkerfri serie, så folk, der af forskellige årsager har en sukkerfri livsstil, kan være med. Fribol® forhandles bl.a. på det norske og svenske apotekermarked.

Vi har samlet alle de spørgsmål, vi oftest får, og forsøgt at give fyldestgørende svar nedenfor.

Har du andre spørgsmål, så kontakt os endelig. 

HH Bolcher ApS

Udklitvej 31

9690 Fjerritslev

www.hhbolcher.com

© 2021 HH BOLCHER ApS

All rights reserved.

CVR: 41445998

Se Fødevarestyrelsens Smiley-rapporter

  • Facebook
  • Instagram

Kontakt os​

E-mail: salg@hhreklamebolcher.dk

Tlf.: +45 28 93 29 72

 

Åbningstider: 

Man-tor 8:00-16.00 

Fre 08:00-15:00

Brands/forhandlere

Vi er altid på udkig efter interessante samarbejder. Hvis du er interesseret i at samarbejde med eller forhandle vores bolcher, så send en mail og beskriv, hvordan samarbejdet kan gavne både dig og/eller din virksomhed samt HH Bolcher. Vi glæder os til at høre fra dig.