Profiler din virksomhed med reklamebolcher eller logobolcher. Vi har 20 års erfaring i produktion af reklame bolcher eller logo bolcher. Det er ikke bolcher med logo i men derimod bolcher, som er indpakket i papir med jeres logo på. Logopapir Reklamebolsjer Logobolsjer Merchandise Reklameartikler Markedsføringsartikler Markedsføringsbolcher Bolcher med logo Slik med logo Slik med tryk Bolsjer med logo Firmanavn Profilslik logoslik reklameslik med logo, firmaslik, indpakningspapir, reklame bolcher med eget logo på indpakning.

NORDJYSKE BOLCHER

Vi holder til i det gamle Han Herred i Nordjylland – nu kaldet Jammerbugten. Her koger vi selv alle bolcher, inden de på egne maskiner indpakkes i jeres personlige folie. Herefter sorteres og gennemgås produktionen nøje, således I får en levering af allerhøjeste kvalitet. 

Vi har produceret bolcher siden år 2000 og kan derfor rådgive jer om, hvordan I sikrer jer det bedste resultat – både på smag og indpakning.

Ud over reklamebolcher er vi producenter af 

varemærket Fribol, som er en serie af stærke halstabletter solgt 

på hele det norske og svenske apotekermarked. 

 

 

 

Han Herred Bolcher

Udklitvej 31, 9690 Fjerritslev

Nordjylland, Danmark 

Telefon + 45 51 89 22 78

Profiler din virksomhed med reklamebolcher eller logobolcher. Vi har 20 års erfaring i produktion af reklame bolcher eller logo bolcher. Det er ikke bolcher med logo i men derimod bolcher, som er indpakket i papir med jeres logo på. Logopapir Reklamebolsjer Logobolsjer Merchandise Reklameartikler Markedsføringsartikler Markedsføringsbolcher Bolcher med logo Slik med logo Slik med tryk Bolsjer med logo Firmanavn Profilslik logoslik reklameslik med logo, firmaslik